09/03/18 /

Coaching

De key personen in de organisatie coachen en begeleiden is primordiaal. Mensen houden niet van verandering.

We houden van status quo, omdat we dan in onze comfortzone kunnen blijven en geen pijn dreigen te lijden.

Persoonlijke coaching

Tijdens deze coaching opent uw personal coach u de ogen. Hij houdt u een spiegel voor. Die eerste stap zetten, dat is de échte bewustwording.

 

Het verkokerde (gewoonte)denken en handelen zelf begrijpen en (her)zien, is de basis van persoonlijke groei. Maar ook van verandering. Er zal niets gebeuren zonder persoonlijke transformatie van de leider. En dat is precies waar onze coaching naartoe werkt.

 

Wij helpen u de nodige zelfkennis en relativering te ontwikkelen. We ondersteunen u bij het opbouwen van vertrouwen. Zo behaalt u uw doelstellingen met de organisatie beter en efficiënter.

 

In familiale ondernemingen is er vaak niemand die de leider hierin ondersteunt. En zo is het vaak eenzaam aan de top. Onze coaching behelst een menselijk leer- en groeiproces. Dat werkt sowieso verrijkend en versterkend voor medewerkers, familieleden en de leiders.

 

Persoonlijke groei

Samen met uw personal coach komt u als ondernemer tot nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Uw coach stemt zich immers af op uw unieke zijnswijze en uw persoonlijkheid. Uw manier van communiceren, lichaamstaal en functioneringsomstandigheden.

 

Tijdens onze coaching staat u centraal als ondernemer. Uw bezigheden en doelen, uw evolutie en alles wat u ter sprake wil brengen. Want ja, als ondernemer krijgt u een massa verwachtingen over u heen. Daarbij ziet iedereen de ondernemer als dé man of vrouw die alles in goede banen zal leiden. Medewerkers, collega’s, zakenpartners en externe relaties rekenen op u. Daarbovenop krijgt u ook nog eens te maken met uiteenlopende visies, belangen en opvattingen.

 

Maar wees gerust. Uw coach is ervaren als manager in productie- en dienstenondernemingen. Hij heeft ook specifieke ervaring als persoonlijke coach van diverse ondernemers. Hij coachte zowel mannen als vrouwen. Dit alles biedt u een rijk referentiekader waaruit u kan putten voor uw eigen persoonlijke groei.

 

Inzicht krijgen in uw eigen denkwijze, in uw manier van handelen en in de gevoelens die hierin meespelen. Dat alles stimuleert uw persoonlijke ontwikkeling. En daarom ook ondersteunt uw coach u in de analyse en in de optimalisering van de relaties met uw omgeving. Hij helpt u om het beste uit uzelf te halen.

 

Kortom, uw personal coach is uw klankbord. Hij staat naast u om samen het kluwen van stress, emoties, verlangens, afwegingen, dwingende eisen en beperkingen te ontwarren. En hij motiveert u om uw eigen doelstellingen te realiseren.

 

Change management & crisis management

Realisaties en ervaringen

 • Restructuring pure manufacturer to sourcing in China + supply chain optimizing
 • Financial crisis – bringing solution for restructuring capital
 • From a 20k€ loss/month to a 20k€ profit per month by cutting part of non-profitable business
 • Restructuring personnel
 • Bridging of father CEO to Son
 • Replacing former deceived CEO-owner
 • Restructuring organization from 150 Fte to 80 Fte’s
 • Strategic transformation – search for new shareholder
 • Bringing P&L to cash neutrality
 • Negotiating extra-legal debt re-arrangement with banks and suppliers.
 • Experience with WCO and start trough after bankruptcy

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek

Contacteer ons